Nyitóoldal

2024. nyár

Rendezvények Balatonfenyvesen!

Nyári programok események

Ezt írták a

Vendégkönyvbe!

(Kattints a bejegyzésre!) 
 


A Nyaralóház


Öt külön apartmant, teraszt, egy nagy közös jól felszerelt konyhát és étkezőt, társalgót, (télen hangulatosan duruzsoló kandallóval) - mely alkalmas 29 fős konferenciákra, üdülésre, pihenésre, hét végi kikapcsolódásra - foglal magába az épület együttes. Nagy kert, gyermekjátszótér és parkoló tartozik az üdülőhöz.

A kert a fedett terasz alkalmas esti beszélgetésekre és összejövetelekre, vagy akár egy grillparti megrendezésére. Minden apartmanhoz saját terasz, kerti ülőgarnitúra tartozik. A nyaralóház közvetlen szomszédságában álló szállodában az étkezés alakart módon is megoldható kedvezményes áron, valamint a szálloda strandja szabad strandként üzemel.

A 40 m2-es apartmanok földszintjén berendezett nappali (éjszaka kétszemélyes kihúzható ágy) és étkezősarok található, felszerelt teakonyhával, (fürdőszoba, WC) továbbá az emeleten klimatizált négyágyas hálószoba áll a vendégek rendelkezésére. Minden apartman szükség esetén még egy pótággyal bővíthető. Valamennyi nappalihoz színes TV (SAT) tartozik.

 Képgaléria

(Kattints a képekre!)

Copyright © 2006 - 2024 Magyar Kolping Szövetség. Minden jog fenntartva. A honlapot karbantartja: https://naon.hu